Parelli Celebration Dag 1

Efter hotellfrukosten som bestod av dåligt toastade toasts med marmelad eller  konstigt vegetarisk ost, begav vi os mot Air Rail linken. Detta är en berg och dal lös berg o dal bana. Vagnarna ser ut som fantasifullt färgglada asiatiska spårvagnar. Den 30 sekunders långa resan blir mycket skrattretandes tack vare arabispirerad musik som reklam för reklam till arabländer som flyg av Emirates. Detta blir såklart en mycket bra start på dagen för portfölj snubbar och flygnissar.

Vi skulle vara på plats 08.50 i LG Arena. Vi hade kollat upp vart arenan låg dagen innan, men när vi väl var på väg så visste vi inte vart vi skulle gå in. Lite extra nervositet där. Men vi mötte några tanter och fick följe i vårt sökande efter ingången. Väl där möttes vi av Parelli Teamet där vi fick namnbrickor och introduktion. När vi gick rundvandring var det som att traska omkring i ett Parelli Paradise. Vårt volontärrum ligger precis bakom arenan och bredvid hästboxarna. Hästen närmast var såklart den vackra skimmelhingsten Pecas som ägs av Mickey.

Efter detta blev vi tilldelade lite arbetsuppgifter. För vår del blev det att 1, packa upp get started dvd. 2. Ta av plasten. 3. Sätta på klistermärke. 4 stoppa det i en blå påse 4. Stoppa ner magasin + broschyr i påsen. Tillsammans med 10 andra skapades ca 500 sådana påsar.

Efter detta tog vi en paus för att dricka lite te, då ser vi Linda och Pat leka med 4 hästar i liberty i arenan. Vilket vi såklart tjuvkikade på.  Efter detta fanns det inte mycket att göra så vi kände och klämde på alla parelli grejer.  Nästkommande lunch bestod av pizza med pommes och muffins. En aning mättande… Under maten hade vi privilegiet att prata om snowboard, skjuta skräp i rymden och konstruera sitt framtidsyrke, med Colorados It manager Stanley, som var lika pratsam som man kan förvänta sig av en äkta amerikan.

Mötet efter lunchen leddes av Neil Pye, britten som alltid presenterar Pat och Linda, vilket han gjorde även i detta fall. Pat höll ett berörande tal om parellis core values och framtidsvisioner som innebär satsningar på barn, scholarships, horse rescure centers och terapi ridning.  Linda pratade om helgens hightlights. Parellis fotograf Coco tog sedan ett gruppfoto på alla.

Senare fick vi välja inom vilket område vi ville jobba under helgen, Anne valde inventering och jag valde Parelli Connect. Jag är nu proffs på parelli connect!

För nya medlemmar är det 30 dagar fri prövo period. Ni måste under inloggningen välja hur mycket ni vill betala och ange kortuppgifter, men detta sker Efter 30 dagar. Ni har under dessa dagar all möjlighet att använda parelli connect till fullo och köpa saker på parelli.com för rabbaterade priser men även avsluta ert medlemskap utan att ni behövt betala något! När ni blir medlemmar (med free trial för alla såklart) skriv in i sista rutan att ni blivit invited av [email protected]

Under vårt sista möte under dagen fick vi en överraskning tillsammans med tröjorna vi ska använda under helgen, blå för lördag, grön för söndag. Överraskningen var en Horsenality + HUMANALITY report = MATCH (av ett värde på ca 2000kr). SÅ himla spännande! Men vilken häst ska jag välja?!

Tills sist blev det lite shopping, klädkollektionen var inte var vi hoppats på men det inhandlades en varsin tröja, och lite andra nödvändigheter. Det sista vi gjorde var att utvärdera parelli saddles. Detta innebar att provsitta varje sadel och ställa onödiga frågor till dom väldigt trevliga försäljarna. ( Om någon vill ge mig en present får det gärna vara en Parelli Dressage saddle, extra wide 17” !!!! )

På vägen tillbaka mot de flygande spårvagnarna fick vi uppleva teletubbiland då det skuttade omkring en kanin familj med 3 bebis kaniner i parken. Vi var helt SLUT. Nästa dag börjar på plats 06.15, DET SKA BLI SÅ HIMLA SPÄNNANDE!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback